Lønn som fortjent :)

Vi har inngått et veldig hyggelig samarbeid med Kirkens bymisjon og deres avdeling Lønn som fortjent.

Lønn som fortjent er et arbeidstilbud, som alternativ til rus, prostitusjon og kriminalitet. Lønn som Fortjent er en arena der mennesker får oppleve verdien av lønnet arbeid.

På Lønn som Fortjents tapetverksted lager de både gave- og nytteprodukter av tapet som ellers ville blitt kastet. Blandt annet så lager de notisbøker og kort m/konvolutter og flotte aktivitets bøker for barn. Disse produktene selger vi i butikken hos oss.

Tapeten får de fra tapetindustrien, og er gjennbruk av kapp/overskudd som ellers ville blitt søppel. Her er vi en god bidragsyter og gir de det vi har av utgåtte tapetbøker og rester vi har i butikken. Resultatet blir flotte produkter.

Tapeter kommer i alle farger og mønstre, og mange av bøkene vi lager blir helt unike. Produktene er innbundet for hånd av en arbeider ved Lønn som Fortjent.

Ved å kjøpe disse produktene, er du med på å gi jobb til mennesker som et alternativ til rus, prostitusjon og kriminalitet. – som gir lønnet arbeid til de som trenger det mest.

Lønn som fortjent lager også flere produkter enn det vi har, ta en titt i deres nettbutikk eller ved å besøke butikken deres i

Fred. Olsens gate 3B.

Dette er et non profit samarbeid som vi synes er veldig hyggelig å støtte!

Populære artikler
Nyeste artikler

TORSHOV FARGE

TELEFON: 22 22 19 90

E-POST: post@torshovfarge.no

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre 07:00 - 20:00

Lørdag     09:00 - 17:00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

ADRESSE

Vogtsgate 33

0474 Oslo

Se kart