Lyst til å gå for andre farger enn grå, beige eller svart?


De skjulte perlene i Pure & Originals fargekolleksjon er hverken grå, beige eller sorte.

Norge er klar for å bruke mer farger! Iris Floor hos Pure & Original har, i samarbeid med Dagny Thurmann Moe, fargesatt en hel leilighet i Oslo, uten å bruke hverken hvit, sort eller grå maling. Med dette prosjektet viser vi fram våre skjulte fargeperler, som vanligvis ikke er de mest kjente eller brukte, forklarer Idar Stensvold hos Pure & Original.

Ved å bruke kun naturlige fargepigmenter har Pure & Original en fordel, da overflaten reflekterer fargene på en rikere og dypere måte enn det er mulig med tradisjonell maling med syntetiske fargepigmenter. Overflatene gir en dyp, rik og myk beroligende effekt.

Iris Floor er andre generasjon av Floor-familien i Pure & Original paint, og har i 2017 jobbet med et norsk kreativt team for å vise en liten samling av de mest interessante fargene fra Pure & Original-biblioteket.

For å møte den fargerike epoken vi ser komme, føles det bare naturlig for oss å vise hvor vakre våre forskjellige malingstyper ser ut i noen av de mest fantastiske fargene fra arkivet, forklarer Floor. Copyright: Pure & Original Kreativ utforming: Dagny Fargestudio Styling: Kirsten Visdal Foto: Margaret de Lange Visual Manager: Iris Floor

For mer informasjon om Pure & Original Paint, se www.pure-originalnorway.no

Populære artikler
Nyeste artikler

TORSHOV FARGE

TELEFON: 22 22 19 90

E-POST: post@torshovfarge.no

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre 07:00 - 20:00

Lørdag     09:00 - 17:00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

ADRESSE

Vogtsgate 33

0474 Oslo

Se kart