Fest ting på veggen uten skruer


Noen ganger ønsker man å kunne lime ting på veggen i stedet for å borre store hull, bruke plugger og diverse annet.

Løsningen finnes og den funker. Det er to forskjellige typer sterkt lim du kan bruke. Enten SuperFix eller XtremeFix.

Superfix:

Et ekstremt sterkt og allsidig monteringslim. SuperFix kan brukes til de fleste materialer både ute og inne, uten bruk av spiker eller skruer. Kan brukes på fuktige flater (herder også under vann). Velegnet til montering av f.eks. paneler, speil, sparkeplater, lister, beslag, fliser, trappeforkanter m.m.

Xtremefix:

Supersterkt monteringslim med direkte hugg, for montering av tunge materialer. Perfekt til liming av tak- og veggplater av stein, metall eller massivmaterialer med høy vekt. Det samme gjelder liming av tyngre gjenstander, hvor limflaten er liten, for eksempel knagger, beslag og diverse oppheng. Gir en sterk, elastisk og holdbar limfuge. Kan brukes både inne og ute - også under vann.

Se video fra youtube om Xtremefix her

Populære artikler
Nyeste artikler

TORSHOV FARGE

TELEFON: 22 22 19 90

E-POST: post@torshovfarge.no

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre 07:00 - 20:00

Lørdag     09:00 - 17:00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

ADRESSE

Vogtsgate 33

0474 Oslo

Se kart