Unngå søl når du maler

Jordan filtmatte er uten tvil det beste produktet du kan bruke når du skal beskytte og dekke til gulv og annet underlag når du skal male eller slipe vegger og tak. Malefilten absorberer maling og annen væske, den er plastbelagt på undersiden som forhindrer at søl ikke skal trekke igjennom til underlaget, samtidig gjør plasten at filten ligger stabilt mot underlaget og ikke sklir. Den holder også godt på støv. Jordan filtmatte kan brukes både inne og ute. Malefilten flyttes lett etter hvert som arbeidet skrider frem. Når arbeidet er ferdig rulles den bare sammen og den kan brukes igjen ved neste anledning. Jordan filtmatte er en meter bred og kommer i lengder på 10 meter.

Populære artikler
Nyeste artikler

TORSHOV FARGE

TELEFON: 22 22 19 90

E-POST: post@torshovfarge.no

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre 07:00 - 20:00

Lørdag     09:00 - 17:00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

ADRESSE

Vogtsgate 33

0474 Oslo

Se kart