Kalkmaling som gir en fantastisk overflate - Pure & Original

Vi er Pure & Original Star dealer I Oslo

Det spesielle med kalkmaling er at den gir en overflate som ikke kan gjenskapes med noen annen malingtype. Kalsiumkarbonatkrystallene i kalkmalingen reflekterer lyset, som brytes, og dette gir en egen dybde og variasjon i overflaten.

Med sitt effektfulle uttrykk komplementerer Pure & Original det øvrige malingutvalget som finnes i markedet. Malingen konkurrerer også med andre overflatebehandlinger som for eksempel fliser og tapet.

Vi forhandler fire typer kalkmaling; Classico, Fresco, Licetto og Marrakech Walls.

Classico: Pure & Original Classico kalkmaling gir et matt og mykt utseende på veggen. Som om veggen er kledd i velur. En maling du bare må oppleve. Classico gir en varm følelse i rommet, selv i duse fargetoner.

Fresco: Pure & Original Fresco kalkmaling er 100% økologisk og naturlig maling lagd av kalk og naturlige pigmenter. Fresco kan brukes i alle rom, både kjøkken og bad, men i våtsoner anbefales det å bruke en sealer på toppen for å beskytte.

Licetto: Pure & Original Licetto er den mest slitesterke malingen og tåler vask. Den gir fortsatt den flotte matte finishen på veggene. Anbefales på kjøkken og bad – denne gir en jevn veggfarge som classico malingen, men er vaskbar. Viktig at veggene ikke vaskes før etter to uker etter påføring for at den skal få herdes.

Marrakech Walls: Pure & Original Marrakech Walls gir et betong utseende på veggen. Påføres med en spatel og strukturen på sluttresultatet kommer an på hvor mange lag man tar på.

Det blir litt skinn i malingen og gir struktur forskjeller. AvslKutt med kalk såpe for å gi et mykt skinn, for høyglans skinn bruker man Italian wax. Poleres gjerne.

Kan også påføres sealer for å gjøre at veggen tåler vann og vask.

Pure & Original finnes i mange flotte og behagelige farger.

For videoer og mer utdypende informasjon, les mer her

Populære artikler
Nyeste artikler

TORSHOV FARGE

TELEFON: 22 22 19 90

E-POST: post@torshovfarge.no

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre 07:00 - 20:00

Lørdag     09:00 - 17:00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

ADRESSE

Vogtsgate 33

0474 Oslo

Se kart