Skap ditt gulv med farger og mønster

Marmoleum Click fra Forbo er et linoleumsprodukt montert på en HDF-kjerne med et underlag av kork. Dette produktet kan fåes i 21 forskjellige farger, i fliser 30x30 cm og i plank 90x30 cm. Begge størrelser kan kombineres med hverandre og derved kan man lage et utall av forskjellige unike design og dekorative gulv. Her er det bare fantasien som setter begrensninger. Marmoleum Click er et rent naturprodukt og dessuten anbefalt av Norges Astma og Allergi forbund. Torshov Farge er den største distrubitøren av Marmoleum Click i Norge. I vår gulvavdeling finner du prøver av alle design. Vi har dessuten flere av designene på lager for umiddelbar levering.

Du kan lese mer informasjon i brosjyren fra Forbo her

Populære artikler
Nyeste artikler

TORSHOV FARGE

TELEFON: 22 22 19 90

E-POST: post@torshovfarge.no

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre 07:00 - 20:00

Lørdag     09:00 - 17:00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

ADRESSE

Vogtsgate 33

0474 Oslo

Se kart