Liberon - kvalitetsprodukter til restaurering og vedlikehold.

Liberon leverer et rikt og mangfoldig produktsortiment for den som liker å restaurere, overflatebehandle eller simpelthen bare vedlikeholde møbler, antikviteter eller annet inventar i tre, metaller o.l. Produktene er brukervennlige, finnes i flere varianter, og de gir et godt sluttresultat. De er egnet både for deg som liker å gjøre ting selv samt til den profesjonelle håndverkeren. I vareutvalget til Liberon finner du produkter for grunnarbeidet/klargjøring, reparering og ut-bedring, overflatebehandling og vedlikehold. Du finner de fleste av Liberon produktene hos oss, så kom innom hvis du lurer på noe, så hjelper vi deg i gang.

Populære artikler
Nyeste artikler

TORSHOV FARGE

TELEFON: 22 22 19 90

E-POST: post@torshovfarge.no

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre 07:00 - 20:00

Lørdag     09:00 - 17:00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

ADRESSE

Vogtsgate 33

0474 Oslo

Se kart