Alt kan sprayes

Keen spray

Ideell når du vil male raskt og enkelt.

Keen spraymaling gir godt resultat på de fleste materialer, som tre, metall og betong og finnes i over 50 ulike farger og effekter. Ikke bare møbler blir som nye med en liten oppkvikker… Keen spray er akrylbasert, værbestandig spraymaling som tørker raskt er sikkert og enkelt å bruke på de fleste overflater.

Farger

Keen spraylakk får du i mer enn 50 standardfarger, metallics og effekter.

Trenger du en farge utenfor standarden, kan du velge i mer enn 500 farger etter RAL-kode.

Fargevariasjoner vil forekomme etter hvor mange lag/ strøk man legger. For en dypere farge legger du flere strøk. Metallic fargene kan mvarieres ved å legges på toppen av en bunnfarge, hvit gir en lysere metallic, sort en mørkere.

Se Keen brosjyren her

Rubberspray

Høykvalitets avtagbar gummilakk, som enkelt påføres ved å spraye, pensle, rulle eller dyppe. Leveres i mer enn 50 standardfarger, effekter, pearls, metallics og flakes. Rubberspray har samme egenskaper som varemerker som plastidip, totaldip og cardip. Supert til beskyttelse av kretskort, databrikker, gripehåndtak, rekkverk, laminering av kart.

Gummisprayen fester på de aller fleste overflater. Glass, plast, metall, stein, tre m.m. Spray på et strøk, vent 20 min før neste strøk. Gjennomherdet på 8 timer.

Angremulighet!

Er du ikke fornøyd er det bare å dra av Rubberspray coatingen, gummilakken etterlater ingen merker.

Rubberspray er:

- slitesterk, elastisk, sprekker aldri - hurtigtørkende/ herdende - antatt levetid 7 – 10 år - 100% vanntett - rustbeskyttende

- lyd og vibrasjons dempende - elektrisk isolerende 1.400 v/mil - tåler garantert temperaturer mellom -40°C til +95°C - bestandig mot saltvann, svake syrer, alkaliske vaskeprodukt og UV-stråler - 50 standardfarger, effekter, pearls, metallics og flakes (+ RAL på forespørsel)

Rubberspray er godt egnet til dekor og beskyttelse av interiør, eksteriør, stoler, vaser, bilderammer og redskap.

Det fester på det aller meste av overflater som glass, plast, metall, stein, tre m.m. Gummispray er lett å påføre alt fra bilderammer og blomstervaser til fiskeutstyr, hageredskap, jaktutstyr, sykkel, utelamper og gressklipperen! Ypperlig å bruke rundt antennegjennomføringer, gripehåndtak, rekkverk og på utendørs kurvmøbler for å beskytte mot råte. Bruk det f.eks. til fluebinding eller overflatebehandling av fiskesluker for å unngå at lakken skaller av.

Her er det bare å sette fantasien i sving, så finner du masse du kan dekorere, beskytte og tette. Spray, pensle, rulle eller dyppe det du ønsker.

Carat decoration & art

Carat er en høykvalitets spraylakk som leveres i en mengde flotte og spennende farger. Denne sprayen er meget brukervennlig, hurtigtørkende (støvtørr innen 5 min.), den kan påføres vått-i-vått noe som skaper fine og smidige overganger.

God motstandsdyktighet mot støt og riper, dessuten meget god flyt som resulterer i en glatt og jevn overflate.

Du kan spraylakkere nær sagt alt mulig, kun fantasien din setter begrensningene.

*Vi gjør oppmerksom på at bildene er kun eksempler og farger kan variere fra skjerm til skjerm.

Populære artikler
Nyeste artikler

TORSHOV FARGE

TELEFON: 22 22 19 90

E-POST: post@torshovfarge.no

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre 07:00 - 20:00

Lørdag     09:00 - 17:00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

ADRESSE

Vogtsgate 33

0474 Oslo

Se kart