Hva med et gummigulv hjemme?


Gummiflisene BS Classic fra Artigo er laget av naturmaterialet gummi, og har en økende popularitet i markedet mye grunnet sitt unike utseende og brukervennlighet. Gummigulv er slitesterkt og krever lite vedlikehold, det egner seg derfor godt i rom med stor slitasje, som gang, entré, kjøkken og ikke minst barnerom.

Artigo BS Classic fås i 20 forskjellige farger noe som gjør det perfekt i rom hvor man ønsker et tøft og annerledes utseende. Gulvet er lett å montere selv med 50x50 cm fliser, og man kan enkelt lage soner og mønster ved å bruke ulike farger. Her er det bare fantasien som setter grensene.

Populære artikler
Nyeste artikler

TORSHOV FARGE

TELEFON: 22 22 19 90

E-POST: post@torshovfarge.no

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre 07:00 - 20:00

Lørdag     09:00 - 17:00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

ADRESSE

Vogtsgate 33

0474 Oslo

Se kart