Enkel og effektfull forandring...

Møbelfolie:

Vi fører møbelfolie fra Fantasi i 40 forskjellige farger og design. Alle er ikke lagerført, men kan bestilles opp. Designfolie er blitt et svært populært produkt, som brukes til å fornye møbler, benkeplater, trapper og liknende.


Man kan få et helt nytt og personlig preg på alt, kjøkkenbenker, kjøkkenfronter, skap, kommoder, hyller, skrivebord, nattbord, dører eller hva man ellers kan tenke seg. Folien er enkel å jobbe med, og kan lett fjernes.


Tilhørende monteringssett, gjør jobben lettere.

Her er en video om hvordan man legger møbelfolie på kjøkkenbenk.

Populære artikler
Nyeste artikler

TORSHOV FARGE

TELEFON: 22 22 19 90

E-POST: post@torshovfarge.no

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre 07:00 - 20:00

Lørdag     09:00 - 17:00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

ADRESSE

Vogtsgate 33

0474 Oslo

Se kart