November 12, 2018

October 1, 2018

September 28, 2018

Please reload

Nyeste artikler

Farger fra Mia Colore - 64 nye farger

March 22, 2018

1/10
Please reload

Populære artikler

På tide å løsne opp rørene?

 

 

Det er viktig med jevnlig vedlikehold for å unngå at rørene tetter seg og skaper store problemer. Lekkasjer og tette rør oppstår ofte gradvis og over lang tid. Dersom uhellet er ute og sluket er tett av hår, fett og smuss må man benytte en avløpsåpner som gir god effekt og som samtidig ikke ødelegger rørene.

 

Mudin fungerer effektivt som avløpsåpner, den smører rørene og raskt forhindrer tiltettning, samtidig som den dreper illeluktende bakterier og er luktfri. Produktet har en egenvekt på hele 1,6 kg pr. liter. Mudin er skånsom mot plast, betong, stålrør, loddinger, rustfritt stål og gummi.

 

Mudin brukes når du har tette rør, som når vannet ikke renner unna i vasken eller i dusjen. Hell produktet ned i sluket og skyll godt med varmtvann etterpå. Avløpsåpneren er luktfritt, men veldig sterk- vær derfor forsiktig når du bruker produktet.

 

Mudin ble i 2016 kåret til Best i Test hos TV2 Hjelper deg, De testet flere avløpsåpnere på en blanding av fett fra kjøkkenvask, hårrester, tannkrem, såpe og fett fra avløpsrør. Mudin var helt klart det beste alternativet.

Del gjerne på Facebook
Lik artikkelen
Please reload

ÅPNINGSTIDER

TORSHOV FARGE

ADRESSE

Man - Fre 07:00 - 20:00

Lørdag     09:00 - 17:00

Vogtsgate 33

0474 Oslo

Se kart

TELEFON: 22 22 19 90

E-POST: post@torshovfarge.no

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle